Skip to the content

De specialist, uit Friesland, voor al uw Magento vraagstukken


Magento is misschien wel het beste e-commerce systeem voor een webshop (webwinkel) dat op dit moment verkrijgbaar is. U krijgt vrijwel onbeperkte mogelijkheden in het beheren van uw online winkel. Wij hebben de specialist in huis die u kan ondersteunen met het onderhouden van uw bestaande website of inrichten van uw nieuwe Magento webshop.

De Magento specialist van Friesland

Onderscheidend webdesign

Het design van uw webshop wordt speciaal voor u gemaakt. Onze specialist zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van uw concurrent en zo opvalt!

Een superieure online Magento winkelervaring

Alle functies van de webwinkel zullen beschikbaar zijn voor uw klanten. Wenslijsten, Tell-a-friend, cadeau verpakkingen, automatische verzending en belasting/BTW, creditcardprocessen en de bevestigingsmail maken het leven van de klant gemakkelijker en uw verkopen zullen stijgen.

Goed beveiligd online winkelen

Uw businessinformatie is veilig en elke betaling is vergrendeld. Reinder.eu zorgt voor extra beveiliging van de data en de betaling. We beschermen u en uw klantinformatie en we bieden een groot aantal mogelijkheden om te betalen, waardoor uw klant veilig kan shoppen.

Volledige assistentie voor webshops

We zijn trots op onze intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken en winstgevende webshops. Toch kan het zijn dat u hier en daar vastloopt. Wees niet bang en geef ons een seintje! Wij bieden u volledige assistentie voor elk probleem dat u tegenkomt. We begeleiden u door uw website om zeker te weten dat u profiteert van alle voordelen die we voor u gecreëerd hebben. Wij ontwikkelen constant nieuwe e-commerce functies die up-to-date zijn met de laatste technologie. Op die manier profiteert u van de meest innovatieve oplossingen voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over het starten met een webshop? Of hoe uw bestaande webshop nog beter kan? Bel ons: 0515 - 74 5009. Vragen staat vrij!

De magento specialist die net even wat harder loopt

Reinder.eu is Magento Specialist en dat betekent dat we ons hebben gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops die opensource webshop software gebruiken. Daarnaast zijn we een full service internetbureau waar we u graag helpen met het ontwerpen en onderhouden van uw website.

Op het gebied van e-commerce en de webwinkel gaat onze specialisatie veel verder dan Magento. We hebben een team van zoekmachineoptimalisatie specialisten en internet marketing specialisten om ons heen die ervoor kunnen zorgen dat uw webshop optimaal presteert. We begrijpen als geen ander waar een webwinkelier tegenaan loopt en voorzien onze klanten dan ook wekelijks van begrijpelijke bezoekersstatistieken en adviseren over hoe de Magento webshop beter kan presteren.

magento advies

Reinder.eu uit Sneek kan u, als specialist, adviseren over het gebruik van de beste webshop software binnen uw organisatie. Tijdens een gesprek inventariseren we uw wensen en geven we u naderhand een duidelijk advies over de opzet van uw website en webwinkel.

magento installatie

De specialist Reinder.eu uit Sneek kan met zijn jarenlange ervaring de installatie van uw Magento website en webshop snel voor u uitvoeren.

magento onderhoud sneek

Magento specialist Reinder.eu uit Sneek kan met zijn jarenlange ervaring het onderhoud aan uw Magento website en webshop vakkundig voor u uitvoeren.

Prijswijzigingen importeren in snelstart

Het importeren van prijswijzigingen in SnelStart levert een probleem op als u alleen de artikelcode van de leverancier bij de hand heeft. Hiervoor hebben we een gratis tooltje ontwikkeld.

Echt fantastisch hoor, dit scheelt mij zoveel werk!

Roswitha van der Zee, van der Zee Joure

waarmee kunnen we u helpen?

Al vanaf de start van de onderneming is ons model toegespitst op het succes van onze klant. Een klant die niet tevreden is met onze maatwerksoftware oplossing en er niet het gewenste resultaat mee behaalt, kan zonder opzegtermijn of aanvullende voorwaarden stoppen.