Skip to the content

De specialist uit Friesland, voor al uw Magento vraagstukken


Magento is misschien wel het beste e-commerce systeem voor een webshop (webwinkel) dat op dit moment verkrijgbaar is. U krijgt vrijwel onbeperkte mogelijkheden in het beheren van uw online winkel. Wij hebben de specialist in huis die u kan ondersteunen met het onderhouden van uw bestaande website of inrichten van uw nieuwe Magento webshop.

De Magento specialist van Friesland

Een superieure online Magento winkelervaring

Alle functies van de webwinkel zullen beschikbaar zijn voor uw klanten. Wenslijsten, Tell-a-friend, cadeauverpakkingen, automatische verzending en belasting/BTW, creditcardprocessen en de bevestigingsmail maken het leven van de klant gemakkelijker en uw verkopen zullen stijgen.

Goed beveiligd online winkelen

Uw businessinformatie is veilig en elke betaling is vergrendeld. Reinder.eu zorgt voor extra beveiliging van de data en de betaling. We beschermen u en uw klantinformatie en bieden een groot aantal mogelijkheden om te betalen, waardoor uw klant veilig kan shoppen.

Volledige assistentie voor webshops

We zijn trots op onze intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken webshops. Toch kan het zijn dat u hier en daar vastloopt. Wees niet bang en geef ons een seintje! Wij bieden u volledige assistentie voor elk probleem dat u tegenkomt. We begeleiden u door uw website om zeker te weten dat u profiteert van alle voordelen die we voor u gecreëerd hebben. Wij ontwikkelen constant nieuwe e-commerce functies die up-to-date zijn met de laatste technologie. Op die manier profiteert u van de meest innovatieve oplossingen voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over het starten met een webshop? Of hoe uw bestaande webshop nog beter kan? Bel ons: 0515 - 74 5009.

De magento specialist die net even wat harder loopt

Reinder.eu is Magento Specialist en dat betekent dat we ons hebben gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops die opensource webshop software gebruiken. Daarnaast zijn we een full service internetbureau waar we u graag helpen met het ontwerpen en onderhouden van uw website.

Op het gebied van e-commerce en de webwinkel gaat onze specialisatie veel verder dan Magento. We hebben een team van zoekmachineoptimalisatie specialisten en internet marketing specialisten om ons heen die ervoor kunnen zorgen dat uw webshop optimaal presteert. We begrijpen als geen ander waar een webwinkelier tegenaan loopt en voorzien onze klanten dan ook wekelijks van begrijpelijke bezoekersstatistieken en adviseren over hoe de Magento webshop beter kan presteren.

Magento Specialist Reinder.eu uit Sneek kan u adviseren over het gebruik van Magento binnen uw organisatie. Tijdens een gesprek inventariseren we uw wensen en geven we u naderhand een duidelijk advies over de opzet van uw website en webwinkel.

Magento advies

We analyseren uw bedrijf en bieden concrete oplossingen en uitgebreide ondersteuning. Ongeacht het probleem, wij hebben de oplossing! Reinder.eu biedt vooruitstrevende online applicaties en uitmuntende weboplossingen te danken aan onze 10-jarige Magento ontwikkelingservaring.

Wij kunnen u adviseren over bijvoorbeeld:

 • hosten van uw Magento website en webwinkel;
 • uitbreidingsmogelijkheden;
 • integratie Magento met uw financiële administratie of kassasoftware;
 • mobiele oplossingen;
 • een nieuw webdesign of een bestaande aanpassen;
 • oplossen van problemen;
 • inrichten van uw Magento webwinkel en website.

Magento installatie

Magento specialist Reinder.eu uit Sneek kan met zijn jarenlange ervaring de installatie van uw Magento website en webshop snel voor u uitvoeren.

Voor de installatie is technische en e-commerce kennis vereist. De host (waar gaat u de webwinkel hosten) zijn ingericht op het gebruik van de Magento technieken.

 • Installatie database en Magento op de server
 • Installatie van modules
 • Toevoegen van Google Analytics of Bing
 • Inregelen van de menu structuur
 • Doorverwijzingen aanmaken van pagina’s die niet langer bestaan
 • DNS aanpassingen voor uw e-mailverkeer (Doorsturen naar Outlook, Exchange, G-mail enz.)

Magento onderhoud

Magento specialist Reinder.eu uit Sneek kan met zijn jarenlange ervaring het onderhoud aan uw Magento website en webshop vakkundig voor u uitvoeren.

Onze Magento e-commerce specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 7:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 12:00 uur. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar waardoor we u kunnen garanderen dat uw website en webwinkel maximaal presteert.

waarmee kunnen we u helpen?

Al vanaf de start van de onderneming is ons model toegespitst op het succes van onze klant. Een klant die niet tevreden is met onze maatwerksoftware oplossing en er niet het gewenste resultaat mee behaalt, kan zonder opzegtermijn of aanvullende voorwaarden stoppen.