Skip to the content

De Magento specialist uit Friesland


Magento is misschien wel het beste e-commerce systeem voor een webshop (webwinkel) dat op dit moment verkrijgbaar is. Je krijgt vrijwel onbeperkte mogelijkheden in het beheren van je online winkel. Wij hebben de specialist in huis die je kan ondersteunen met het onderhouden van je bestaande website of inrichten van je nieuwe Magento webshop.

De Magento specialist die net even wat harder loopt

Reinder.eu is Magento Specialist en dat betekent dat we ons hebben gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops die opensource webshop software gebruiken. Daarnaast zijn we een full service internetbureau waar we je graag helpen met het ontwerpen en onderhouden van je website.

Op het gebied van e-commerce en de webwinkel gaat onze specialisatie veel verder dan Magento. We hebben een team van zoekmachineoptimalisatie specialisten en internet marketing specialisten om ons heen die ervoor kunnen zorgen dat je webshop optimaal presteert. We begrijpen als geen ander waar een webwinkelier tegenaan loopt en voorzien onze klanten dan ook wekelijks van begrijpelijke bezoekersstatistieken en adviseren over hoe de Magento webshop beter kan presteren.

Magento Specialist Reinder.eu uit Sneek kan je adviseren over het gebruik van Magento binnen je organisatie. Tijdens een gesprek inventariseren we je wensen en geven we je naderhand een duidelijk advies over de opzet van je website en webwinkel.

Volledige assistentie voor webshops

Je bent zelf je Magento webshop aan het bouwen en loopt hier en daar vast? Wees niet bang en geef ons een seintje! Wij bieden je volledige assistentie voor elk probleem dat je tegenkomt. We begeleiden je door je website om zeker te weten dat je profiteert van alle voordelen die Magento in huis heeft. Wij ontwikkelen constant nieuwe e-commerce functies die up-to-date zijn met de laatste technologie. Op die manier profiteer je van de meest innovatieve oplossingen voor je bedrijf. Wil je meer weten over het starten met een webshop? Of hoe je bestaande webshop nog beter kan? Bel ons: 0515 - 74 5009.

Magento advies

We analyseren je bedrijf en bieden concrete oplossingen en uitgebreide ondersteuning. Ongeacht het probleem, wij hebben de oplossing! Reinder.eu biedt vooruitstrevende online applicaties en uitmuntende weboplossingen te danken aan onze 10-jarige Magento ontwikkelingservaring.

Wij kunnen je adviseren over bijvoorbeeld:

 • hosten van je Magento website en webwinkel;
 • uitbreidingsmogelijkheden;
 • integratie Magento met je financiële administratie of kassasoftware;
 • mobiele oplossingen;
 • een nieuw webdesign of een bestaande aanpassen;
 • oplossen van problemen;
 • inrichten van je Magento webwinkel en website.

Magento installatie

Magento specialist Reinder.eu uit Sneek kan met zijn jarenlange ervaring de installatie van je Magento website en webshop snel voor je uitvoeren.

Voor de installatie is technische en e-commerce kennis vereist. De host (waar ga je de webwinkel hosten) zijn ingericht op het gebruik van de Magento technieken.

 • Installatie database en Magento op de server
 • Installatie van modules
 • Toevoegen van Google Analytics of Bing
 • Inregelen van de menu structuur
 • Doorverwijzingen aanmaken van pagina’s die niet langer bestaan
 • DNS aanpassingen voor je e-mailverkeer (Doorsturen naar Outlook, Exchange, G-mail enz.)

Magento onderhoud

Magento specialist Reinder.eu uit Sneek kan met zijn jarenlange ervaring het onderhoud aan je Magento website en webshop vakkundig voor je uitvoeren.

Onze Magento e-commerce specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 7:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 12:00 uur. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar waardoor we je kunnen garanderen dat je website en webwinkel maximaal presteert.

waarmee kunnen we je helpen?

Al vanaf de start van de onderneming is ons model toegespitst op het succes van onze klant. Een klant die niet tevreden is met onze maatwerksoftware oplossing en er niet het gewenste resultaat mee behaalt, kan zonder opzegtermijn of aanvullende voorwaarden stoppen.