Skip to the content

IQ-LAB: een inspirerende en innoverende speeltuin voor softwareontwikkelaars

IQ-LAB: een inspirerende en innoverende speeltuin voor softwareontwikkelaars

We leven in een tijd waarin iedere dag duizenden toepassingen worden bedacht voor vraagstukken die iedereen bezighouden en die onze softwareontwikkelaars nieuwe uitdagingen geven. Want, hoe kunnen we ondernemers helpen bij het enorme aanbod aan nieuwe mogelijkheden in deze snel veranderende omgeving en tegelijkertijd een inspirerende werkomgeving creëren voor onze medewerkers? De oplossing hebben we gevonden in IQ-LAB.

IQ-LAB is een nieuwe afdeling binnen Reinder.eu waar studenten aangevuld met onze eigen programmeurs de tijd krijgen om volop bezig te zijn met innovaties en ontwikkelingen die spelen in de branche.

Innoverende omgeving

Al jaren bieden we onze medewerkers en stagiaires een werkomgeving waarin ze de mogelijkheid krijgen zich te verdiepen in het vakgebied. Daarnaast zijn we sinds kort in samenwerking met een opleidingsinstituut en de gemeente gestart met het aanbieden van een interne opleiding tot programmeur. Met IQ-LAB gaan we nog een stapje verder.

Deze ‘speeltuin’ biedt studenten, stagiaires en onze medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar ze op zoek kunnen naar nieuwe ontwikkelingen. Ondernemers kunnen we hierdoor voorzien van betere en snellere softwareoplossingen en de nieuwe generatie softwareontwikkelaars die de voorkeur geeft aan een dynamische omgeving, bieden we met IQ-LAB veel mogelijkheden.

Open source

Alle ontwikkelingen delen we via onze website en social mediakanalen met de buitenwereld, wat jou als ondernemer inzicht geeft in de nieuwste ontwikkelingen. Ook geven we daarmee andere ontwikkelaars de kans zich over onze oplossing te buigen en eventuele verbeteringen te verspreiden.