Skip to the content

De voertuig inspectie en schade app

Reinder.eu | voertuig inspectie en schade app

Iedere ondernemer met een wagenpark herkent zich in het beeld van schades die niemand heeft veroorzaakt of een vastgelopen motor omdat de olie zomaar op was. Met de voertuig Inspectie-app van Reinder.eu heb je een simpel en doeltreffend middel om in een handomdraai de staat van je voertuigen vast te leggen voordat een medewerker of een klant het middel in gebruik neemt.

Met de zelf in te richten checklist ben je in staat om de controle puntsgewijs af te lopen voordat het bedrijfsmiddel in gebruik wordt genomen. Afwijkingen kunnen worden vastgelegd en desgewenst maak je een foto van de afwijking.

Ook schades leg je eenvoudig vast met een bepaling van de plek, de mogelijkheid om er een opmerking bij te plaatsen en er een foto van te maken. Op deze manier heeft de voertuig Inspectie-app een positieve invloed op het gedrag van de gebruiker en heeft de ondernemer beter zicht op de staat van de bedrijfsmiddelen.

Beheer je voertuig inspectie

Schade app foto maken | Reinder.eu

 

Je krijgt naast de Inspectie-app de beschikking over een webapplicatie waarin je de checklist samen kunt stellen en de resultaten van de inspectie kunt monitoren. Het resultaat van de inspectie exporteer je eenvoudig naar Excel, inclusief de gemaakte foto’s.

In de webapplicatie voor de Inspectie-app maakt je eenvoudig nieuwe gebruikers aan.

Wat kost de voertuig inspectie app?

De eerste maand is een proefmaand waarin we geen kosten in rekening brengen. Na de proefmaand zullen we je informeren over het dataverbruik en kun je zelf beslissen of je door wilt gaan met de voertuig Inspectie-app.

Na de proefmaand zullen de kosten voor het verbruik volgens onderstaand schema in rekening worden gebracht.

Prijs per maand
Tot 20 gebruikers (kosten per maand) € 24,50
20-50 gebruikers (Kosten per maand) € 38,00
Meer dan 50 gebruikers (Kosten per maand per gebruiker) € 0,65


Vraag een offerte aan voor grotere volumes of koppelingen met je software.

Bel Reinder op 0515 - 74 5009

 

Koppelen met je eigen software

Er zijn API’s beschikbaar waarmee je de verzamelde data kunt integreren in je eigen Assets management systeem, ERP software of andere software. Vraag naar de mogelijkheden. We beantwoorden je vragen graag.

Download hier de Inspectie-app (Android)

Vergeet niet om een account aan te vragen voor de applicatie. Met de applicatie kun je je eigen checklists samenstellen en de inspectieresultaten bekijken.

Download - File size: 3289KB

Account aanvragen voor de voertuig inspectie app

Vraag hier je gratis account aan voor het management dashboard.