Skip to the content

Release notes 2016.4

Versie 2018.3 is klaar en zal vanaf 25 februari worden uitgerold.

AVG/GDPR

Vanaf 1 januari 2016 is de AVG in werking getreden en vanaf 25 mei 2018 zal hier actief op worden gehandhaafd. 1 van de eisen in deze wetgeving is dat er wordt vastgelegd welke persoonsgegevens u op welke wijze vastlegt.
Om deze gegevens gestructureerd vast te kunnen leggen is het data verwerkingsregister toegevoegd aan de middelen.

In de module kwaliteit is een extra onderdeel toegevoegd voor het vastleggen van een datalek. Deze module sluit aan bij de website van AP (autoriteit persoonsgegevens) waar datalekken met een verhoogd risico gemeld moeten worden.

CRM

Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een overleg: het gespreksverslag. Toch is het gespreksverslag vaak een ondergeschoven kindje omdat het tijd en energie kost om een goed verslag te produceren van een overleg. Met de nieuwe CRM module gespreksverslag helpen we u een handje en heeft u alle gespreksverslagen overzichtelijk in de debiteurenkaart.

Werkt u met provisie en kost het veel tijd om telkens de provisie te berekenen? Vanaf deze versie geeft u eenvoudig bij een klant aan wie de provisie moet ontvangen en hoe de provisie berekend moet worden.

Projecten

De module projecten is volledig vernieuwd. De nieuwe projectenmodule is in staat om een projectplanning te genereren op basis van de aanwezigheid van medewerkers en de levertijden van toeleveranciers.

ICT

Het nieuwe ticketsysteem is een systeem dat in de praktijk is ontwikkeld en speciaal bedoeld voor de ICT branche.

Naast het verwerken van vragen heb je direct overzicht op het aantal openstaande tickets, de mate van escalatie en de responsetijden. Werktijden, een volledige integratie met de modules middelen en facturatie zorgen voor een tevreden gebruiker en klant.

Help uw supportmedewerker met de geïntegreerde knowledgebase module. Vanuit het ticket dashboard zoekt de helpdeskmedewerker snel naar een onderwerp.

knowledgebase zoeken in ict module | Reinder.eu

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess

Reinder.eu

Tingietersstraat 14

8601WJ Sneek

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0)515-227027

KvK nr.: 670 821 30

 

Route