Skip to the content

incidenten en ongevallen registratie app

Whacky Incident: incidenten en ongevallen registratie


In iedere organisatie worden fouten gemaakt en vinden incidenten plaats. Om hier inzicht in te krijgen en om de kans op herhaling te voorkomen, is het van belang om incidenten en ongevallen op de juiste manier te registreren. Je bespaart hiermee geld en werkt tegelijkertijd aan het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van je organisatie.

Waarom Whacky Incident gebruiken voor het registreren van incidenten en ongevallen?

Incidenten en ongevallen registreren is een onderwerp waar de gemiddelde medewerker niet graag mee bezig is en wat niet te veel tijd in beslag mag nemen. Wij hebben daarom een slimme app ontwikkeld die voor alle medewerkers eenvoudig in gebruik is en waarmee vanaf de werkvloer in een korte tijd een incident geregistreerd kan worden via de computer, tablet of smartphone.

De voordelen van Whacky Incident

Whacky Incident is een slimme applicatie met veel handige functionaliteiten die het registeren van incidenten en ongevallen heel eenvoudig maakt. Een aantal voordelen op een rij:

 • Alle gegevens over incidenten en ongevallen opgeslagen op één overzichtelijk online platform.
 • Whacky Incident is responsive en daardoor te gebruiken op Android, iOS (Apple) en Microsoft apparaten.
 • Voeg medewerkers, maar ook externe partners toe aan Whacky Incident, waardoor beide partijen op de hoogte blijven van de geregistreerde ongevallen en de maatregelen en oplossingen die daarop volgen.
 • De applicatie voldoet aan de eisen voor keurmerken als ISO, VCA en SQAS.

Functionaliteiten van Whacky Incident

 • Incidenten en ongevallen registreren
  Registreer eenvoudig en in een korte tijd ongevallen. Zowel het management als de medewerkers op de werkvloer kunnen dit doen.

 • Acties opstellen naar aanleiding van een incident
  Na vrijwel ieder incident moet een aantal acties worden opgevolgd. Het management of een bepaalde organisatie moet bijvoorbeeld geïnformeerd worden. Het aanmaken en monitoren van uitgezette acties is een van de onderdelen van Whacky Incident.

  Je bepaalt zelf welke gegevens zichtbaar zijn bij verschillende groepen en of de informatie alleen binnen of ook buiten de organisatie gedeeld wordt. Na het aanmaken of wijzigen van een actie worden de deelnemers door middel van een e-mailbericht op de hoogte gebracht.
 • Klachten registreren
  Naast het registreren van incidenten is het met Whacky Incident ook mogelijk klachten te registreren.

 • Online rapport
  Nooit meer op zoek naar losse documenten. Met Whacky Incident verzamel je, op één platform al je incidenten, ongevallen en klachten.

 • Kosten vastleggen
  Met Whacky Incident leg je de kosten per incident vast, zo maak je de faalkosten inzichtelijk. Naast interne en externe kosten kun je eigen kostenplaatsen aanmaken en is het mogelijk om zowel de inkomsten als uitgaven te registreren. Zo krijg je een duidelijk beeld van de totale financiële impact van een incident.

 • Eigen velden toevoegen
  Het is mogelijk om veldnamen aan te passen en nieuwe velden toe te voegen, zodat je de app volledig kunt optimaliseren voor je eigen organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze softwareoplossing? Bel ons op 06-29034627 of vul onderstaande contactformulier in.