Skip to the content

Eenvoudig incidenten, bijna ongeval formulier in excel

Eenvoudig incidenten, bijna ongeval formulier in excel

Het registreren van incidenten wordt steeds belangrijker in bedrijfsprocessen. Enerzijds leer je daardoor van gemaakte fouten en anderzijds geeft het je inzicht in de risico's. Met het eenvoudige incidentenformulier in Excel heb je een mooi voorbeeld voor de registratie van incidenten. Download het incidentenformulier aan de onderzijde van deze pagina.

Probeer ook gratis de Whacky Incident registratie software!

Eenvoudig online incidenten registreren en opslaan? Wij hebben slimme software ontwikkeld (Whacky Indicent) die voor alle medewerkers eenvoudig in gebruik is en waarmee vanaf de werkvloer in een korte tijd een incident geregistreerd kan worden via de computer, tablet of smartphone...

Lees meer...

 Download hier het gratis incidentenformulier

Excel-bestand

Download - File size: 340KB

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess

Bizar snel software ontwikkelen

Maatwerksoftware is nu bereikbaar voor iedereen.

Je bent op zoek naar software om je proces te optimaliseren en denk hierbij aan een op maat gemaakt software pakket? Misschien heb je wel software die sterk verouderd is en ben je terughoudend in de herontwikkeling omdat er zoveel primaire processen afhangen van je software? Voor dergelijke situaties is het Whacky FrameWork een oplossing waarmee we bizar snel software kunnen ontwikkelen.

Whacky Framework

Reinder.eu

Tingietersstraat 14
8601WJ  Sneek

E-mail: info@reinder.eu

Telefoon: +31 (0)6 290 34 627

KvK nr.: 670 82 130

 

Route