Skip to the content

Eenvoudig incidenten, bijna ongeval formulier in excel

Eenvoudig incidenten, bijna ongeval formulier in excel

Het registreren van incidenten wordt steeds belangrijker in bedrijfsprocessen. Enerzijds leer je daardoor van gemaakte fouten en anderzijds geeft het je inzicht in de risico's. Met het eenvoudige incidentenformulier in Excel heb je een mooi voorbeeld voor de registratie van incidenten. Download het incidentenformulier aan de onderzijde van deze pagina.

Probeer ook gratis de Whacky Incident registratie software!

Eenvoudig online incidenten registreren en opslaan? Wij hebben slimme software ontwikkeld (Whacky Indicent) die voor alle medewerkers eenvoudig in gebruik is en waarmee vanaf de werkvloer in een korte tijd een incident geregistreerd kan worden via de computer, tablet of smartphone...

Lees meer...

 Download hier het gratis incidentenformulier

Excel-bestand

Download - File size: 340KB

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess

Incidenten registratie

In iedere organisatie worden fouten gemaakt en vinden incidenten plaats. Om hier inzicht in te krijgen en de kans op herhaling te voorkomen, is het van belang incidenten op de juiste manier te registreren. Bekijk de voordelen van ons incidenten registratiesysteem.

Incidenten registratie

Reinder.eu

Tingietersstraat 14
8601WJ  Sneek

E-mail: info@reinder.eu

Telefoon: +31 (0)6 290 34 627

KvK nr.: 670 82 130

 

Route