Skip to the content

Gratis Google Agenda kilometerregistratie-app (Android)

Gratis Google Agenda kilometerregistratie-app | Reinder.eu

 

Voor iedereen die de Google Agenda-app gebruikt en afspraken buiten de deur maakt heeft Reinder.eu een eenvoudige maar doeltreffende app gemaakt: de Google Agenda Kilometerregistratie-app (Android). 

Met de Google Agenda Kilometerregistratie-app haal je afspraken op uit je Google Agenda en registreer je eenvoudig je reistijd, kilometers en effectieve tijd die je spendeert aan een afspraak. Het registreren van je declaraties wordt op deze manier een stuk eenvoudiger en omdat de reistijd meetelt in je urencriterium is ook dit probleem direct getackeld.

Functionaliteiten van de Google Agenda Kilometerregistratie-app

  • Synchronisatie met Google Agenda
  • Kilometerregistratie GPS
  • Rijtijd registratie
  • Effectieve werktijd registratie

 

Reinder.eu | Google Agenda App startscherm

 Figuur 2

Hoe werkt de app in combinatie met de Google Agenda-app

Je gebruikt de Google Agenda-app voor het inplannen van afspraken. In de agenda zet je afspraken op de tijd dat je de fysieke afspraak hebt gemaakt met de klant of leverancier. 

Op de dag van de afspraak open je de Google Agenda Kilometerregistratie-app: 

  • Je ziet de afspraken op volgorde in lijst B staan. Mocht je twijfelen of net een paar minuten geleden een nieuwe afspraak hebben gepland, dan kun je de lijst handmatig verversen door op de verversbutton A te klikken.
  • Om de afspraak te activeren klik je op de afspraak in het afspraken scherm B, waarna het scherm zoals getoond in figuur 2, wordt geopend. Doe dit als je de reistijd wilt koppelen of doorbelasten aan de huidige afspraak.
  • Wil je tussentijds terug naar het afsprakenoverzicht gebruik dan button C.
  • Wil je tussentijds naar de actieve afspraak klik dan op button D.

 

Reinder.eu | Google Agenda App afspraak

Reinder.eu | Google Agenda resultaat

Een afspraak starten

Je start de afspraak in de Google Agenda Kilometerregistratie-app door te klikken op de button [Begin afspraak]. Hiermee activeert je de afspraak. Het activeren van een afspraak betekent dat je begint met de reis naar de afspraak. Om de reistijd te scheiden van de afspraak gebruik je de button [Start rijden].

Na het klikken op de button [Start rijden] zal de tekst veranderen in [Stop rijden]. Als je aankomt bij de afspraak kun je klikken op [Stop rijden] waarna de kilometers en benodigde tijd worden verwerkt in de afspraak.

Als je klaar bent met je afspraak begint de terugreis of de beginreis naar de volgende afspraak.

De terugreis

Je kunt de terugreis starten door te klikken op de button [Start rijden]. Als je de tijd wilt toekennen of doorbelasten aan de volgende afspraak dan kun je eerst de huidige afspraak beëindigen om vervolgens met de nieuwe afspraak te starten.

Afronden huidige afspraak

Als je op de button [Beëindig afspraak] klikt, wordt de afspraak volledig afgerond. Dit betekent dat de Google Agenda-app wordt bijgewerkt met de totaaltijd inclusief het reizen. Tevens worden er drie regels toegevoegd aan de afspraak in je Google Agenda: het totaal aan gereden kilometers, de totale reistijd en de totale tijd van je fysieke afspraak.

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste versie, nog meer gratis software en ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess

Incidenten registratie

In iedere organisatie worden fouten gemaakt en vinden incidenten plaats. Om hier inzicht in te krijgen en de kans op herhaling te voorkomen, is het van belang incidenten op de juiste manier te registreren. Bekijk de voordelen van ons incidenten registratiesysteem.

Incidenten registratie

Sneek

Reinder.eu

Tingietersstraat 14
8601WJ  Sneek

E-mail: info@reinder.eu

Telefoon: +31 (0)515 74 50 09

KvK nr.: 670 82 130

 

Route