Skip to the content

Maatwerk software leasen

Waarom software leasen? Je wilt maatwerksoftware laten ontwikkelen omdat het je bedrijf een voorsprong kan geven op de concurrent. Tegelijkertijd is de investering in software een behoorlijke hap uit je liquide middelen. Wij snappen dit en bieden daarom als één van de weinigen een leaseconstructie aan waarmee je de voorsprong op de concurrent waar kunt maken en tegelijkertijd de kosten kunt uitsmeren over de terugverdienperiode.

Hoe werkt het leasen van software?

We maken eerst samen een plan waarin helder wordt wat de functionaliteiten en de kosten van de software zijn. Ook wordt in dit plan duidelijk welke bijdrage de software gaat leveren aan je bedrijfsresultaat.

Op het moment dat de opdracht wordt verstrekt dien je 30% van de kosten te voldoen en gaan we samen voor de overige 70% een leaseovereenkomst aan. Deze overeenkomst heeft een maximale looptijd van 3 jaar. Na het aflopen van de overeenkomst en als alle termijnen zijn voldaan, is de software jouw eigendom. We dragen dus het intellectuele eigendomsrecht van de software aan jou over, ook daarin zijn we uniek. We zijn namelijk van mening dat jij de eigenaar bent van de software, ook al hebben wij het ontwikkeld.

Meer informatie over het leasen van software? Stuur ons een bericht.

Bizar snel software ontwikkelen

Maatwerksoftware is nu bereikbaar voor iedereen.

Je bent op zoek naar software om je proces te optimaliseren en denk hierbij aan een op maat gemaakt software pakket? Misschien heb je wel software die sterk verouderd is en ben je terughoudend in de herontwikkeling omdat er zoveel primaire processen afhangen van je software? Voor dergelijke situaties is het Whacky FrameWork een oplossing waarmee we bizar snel software kunnen ontwikkelen.

Whacky Framework

Reinder.eu

Tingietersstraat 14
8601WJ  Sneek

E-mail: info@reinder.eu

Telefoon: +31 (0)6 290 34 627

KvK nr.: 670 82 130

 

Route