Skip to the content

Onze softwareproducten.

Nuchtere software uit Friesland

Het ontwikkelen van inventieve softwareproducten houdt ons in ontwikkeling, waardoor we onszelf steeds verbeteren. Reinder.eu biedt daarom diverse standaard applicaties, apps en andere software aan. De producten zijn gemaakt met het oog op de klant, zodat we een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van jouw resultaat. Deze producten delen we dan ook graag. Een compleet overzicht vind je hieronder. Indien je hulp nodig hebt, raadpleeg dan eerst onze voorwaarden voor support.

API voor het testen van je software

API-TESTING.NL is een eenvoudige REST API waar, middels JSON of XML, CRUD acties op uitgevoerd kunnen worden. In sommige gevallen is het erg handig om, bijvoorbeeld bij een demo omgeving, gebruik te kunnen maken van een externe API.

Umbraco JSON content import export package

UmContent is a simple package which allows you to select content nodes and export them to JSON.After you can choose the parent node and restore content from the chosen JSON file. It can be useful for move content from development to staging/production servers.
Umbraco instances must have the same content structure.

Windows API hosting

Wil je ook je Windows API hosten en dan het liefst op een dedicated server met heel veel resources dan zou je onze hosting eens moeten uit proberen.

Nationale feestdagen API Europa

Reinder.eu biedt een eenvoudige JSON-gebaseerde REST API-service die is ontwikkeld om Nationale feestdagen in Europa van het opgevraagde jaar te retourneren

Excel data conversie adressen

In ons vak hebben we erg veel te maken met het importeren van data uit verschillende bronnen. In heel veel gevallen leveren onze klanten de data aan in een Excel sheet. Om deze data, zoals adressen, eenvoudig te converteren naar het juiste formaat voor de doeldatabase, maken we gebruik van een zelf ontwikkelde conversietool voor Windows.

BTW nummer validatie API

Met de BTW nummer validatie API kan je controleren of een BTW nummer bestaat en of deze hoort bij de klant die je in je software hebt ingevoerd

Land validatie api autocomplete

Met de landen validatie API beschik je over een aantal handige tools om je applicatie te voorzien van gestandaardiseerde land gegevens. Nooit meer verschillende schrijfwijzen voor je landnaam of een postcode die op de verkeerde plaats staat in een verkeerd formaat.

Gratis business software

Lees hier alles over onze gratis software. Je vindt er handige hulpmiddelen die je direct kunt downloaden, helemaal gratis. Lees meer...

Middelenbeheer gereedschapbeheer werkplaatssoftware

Met Assets heeft je technische dienst of werkplaats een bijzonder compleet softwarepakket voor het beheren van bedrijfsmiddelen en gereedschappen. Of het nu gaat om uw serverpark, wagenpark of de productielijn, met Assets heb je een assets management systeem waarmee je de juiste beslissingen kunt nemen en wordt geïnformeerd voordat er iets fout gaat. Lees meer...