Skip to the content

Begin jij na de zomervakantie met de mbo-opleiding Applicatieontwikkelaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Is programmeren helemaal jouw ding en begin je na de zomervakantie met de mbo-opleiding Applicatieontwikkelaar? Dan maak je kans op een stoomcursus programmeren!

Ben jij het aanstormend programmeertalent dat wij zoeken?!

Wij geven vier aankomende studenten de kans om een tweeweekse stoomcursus programmeren te volgen bij Reinder.eu. Tijdens de cursus volg je een intensief programma om zoveel mogelijk kennis op te doen van webdevelopment en alles wat daarbij hoort. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van onder andere webapplicaties en apps.

Wat moet je doen om kans te maken?

Stuur vóór 1 mei 2018 een softwareoplossing die je zelf hebt geprogrammeerd naar info@reinder.eu o.v.v. 'Stoomcursus programmeren'. Denk hierbij aan een app of webapplicatie. We kijken bij de beoordeling niet naar de voorkant van de softwareoplossing, maar alleen naar het programmeerwerk, oftewel het coderen. We houden er bij de beoordeling rekening mee dat je nog op de middelbare school zit. De vier jongeren met de beste oplossing worden uitgenodigd om de cursus te volgen. De enige voorwaarde is dat je, je al bezighoudt met programmeren.

Wanneer vindt de stoomcursus plaats?

De stoomcursus programmeren vindt plaats van 18 tot en met 22 juni 2018. Je bent in deze periode iedere dag vijf uur intensief bezig, zodat we je in een korte tijd zoveel mogelijk bij kunnen brengen.

 

Begin goed voorbereid aan je mbo-opleiding en doe mee! Voor vragen kun je contact opnemen met Reinder Stolte: (0515) 745 009.

 

 

Incidenten registratie

In iedere organisatie worden fouten gemaakt en vinden incidenten plaats. Om hier inzicht in te krijgen en de kans op herhaling te voorkomen, is het van belang incidenten op de juiste manier te registreren. Bekijk de voordelen van ons incidenten registratiesysteem.

Incidenten registratie

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess