Skip to the content

Ready for the future?

Ben jij eerstejaars mbo-student aan de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar en wil je weten hoe het is om als developer te werken bij een innovatief softwarebedrijf? En ben je niet bang om te laten zien wat jij in huis hebt als aankomend programmeur? Doe dan mee aan ‘Ready for the future?’ en neem een kijkje behind the scenes bij Reinder.eu.

Wat is Ready for the future?

Ready for the future is een inspirerende middag waarin jij een kijkje achter de schermen van Reinder.eu krijgt. Daarnaast leer je van een echte webdeveloper en doe je samen met de andere deelnemers mee aan een uitdagende programming challenge waarin je kunt laten zien wat jouw development skills zijn.

Wie is Reinder.eu?

Wij zijn een jong team van front-end en back-end developers die dagelijks bezig zijn met uitdagende projecten voor veel verschillende opdrachtgevers. Wij als programmeurs werken zelfstandig, maar ook als team aan de meest uiteenlopende opdrachten. Naast het ontwikkelen van software op maat, maken we websites, webshops en apps. Heel breed dus!

Wanneer?

Ready for the future vindt plaats op dinsdag 8 mei 2018, aan de Tingietersstraat 14 in Sneek en duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Geïnteresseerd?

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is vóór 30 april je motivatie te sturen naar info@reinder.eu, waarin je aangeeft waarom jij aan deze middag wilt deelnemen. En wie weet ben jij één van de vijf personen die we zien op 8 mei! Vergeet niet om je contactgegevens in de mail te zetten.