Skip to the content

Ook als je nog geen klant bent helpen we je graag met je software vragen

Loop je vast bij een migratie of heb je een briljant idee voor een softwareoplossing? Of heb je hulp nodig bij je maatwerksoftware en is je developer op vakantie? Reinder helpt je graag verder en kan je altijd doorverwijzen naar de juiste specialist als het niet zijn expertise is.

 

Tarieven 2019
Uurtarief exclusief BTW € 85,00

 

Vraag naar onze projecttarieven

Heb je een idee voor nieuwe software? Vraag dan een offerte aan, want we hebben een interessante staffel voor projecten. O ja... Om je op weg te helpen de juiste beslissing te maken en om je plannen om te zetten in een leesbaar document heeft Reinder.eu een stukje software ontwikkeld. Met deze software ben je enerzijds in staat om een globale berekening te maken van de kosten en opbrengsten maar misschien wel belangrijker het geeft je een tool waarmee je plannen concretiseert en waarmee je een softwareontwikkelaar een beter beeld geeft van je plannen. Lees meer...

 

 

Bizar snel software ontwikkelen

Maatwerksoftware is nu bereikbaar voor iedereen.

Je bent op zoek naar software om je proces te optimaliseren en denk hierbij aan een op maat gemaakt software pakket? Misschien heb je wel software die sterk verouderd is en ben je terughoudend in de herontwikkeling omdat er zoveel primaire processen afhangen van je software? Voor dergelijke situaties is het Whacky FrameWork een oplossing waarmee we bizar snel software kunnen ontwikkelen.

Whacky Framework

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess