Skip to the content

Een software development team met veel kennis en ervaring

Wat ben ik trots op ons team! Het is een team van hardwerkende, nuchtere mensen die veel kennis en ervaring hebben. Maar het allerbelangrijkste: zij begrijpen wat jij wilt. Wij bouwen software op maat, ontwikkelen functionele applicaties en automatiseren het proces voor jou zodat je meer rendement behaalt.

We zijn gevestigd in Friesland en hebben sinds kort een vestiging in Amsterdam. Kennismaken met ons team? Bel ons!

Reinder

 

 

Eigenaar en developer

Reinder is eigenaar en programmeur, gespecialiseerd in het werken met Microsoft.net en de database SQL Server. Het bedenken en creëren van oplossingen voor de klant is wat het vak van programmeur zo interessant maakt voor Reinder. Hij is met zijn 25 jaar ervaring in staat om snel processen te doorzien. Zijn motto: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

 

Hendrika

 

Communicatiemedewerker

Hendrika is communicatiemedewerker. Binnen Reinder.eu houdt zij zich onder andere bezig met het schrijven van langere artikelen en korte blogberichten voor de website en verschillende social mediakanalen. Daarnaast denkt ze graag na over een duidelijke en doeltreffende strategie.

 

Hafida

 

 

Communicatie en Marketing

Hafida is medewerkster communicatie en marketing.

 

Angeline

 

Vertaalster Nederlands-Engels en Engels-Nederlands

Angeline houdt zich bezig met het vertalen van webcontent van het Nederlands naar het Engels en andersom. Ze houdt ervan om mooie, foutloze en goedlopende zinnen in elkaar te zetten en daarmee een professionele uitstraling te geven aan iedere website.

Grada

 

Financiële administratie

Grada is onze financieel administrateur en is onder meer verantwoordelijk voor de salaris- en financiële administratie. Het bijhouden van deze administratie is een verantwoordelijkheid die samenhangt met veel andere onderdelen binnen het bedrijf. Hier ligt voor Grada dan ook de uitdaging.

 

Hielke

 

Projectmanager

Hielke is ons aanspreekpunt op de supportafdeling en zorgt ervoor dat de taken onder de programmeurs worden verdeeld. Hielke is iemand die zich kritisch vastbijt in een probleem en graag samen met de klant op zoek gaat naar de beste oplossing.

 

Steffen


 

Developer (senior)

Steffen is senior programmeur, gespecialiseerd in het werken met PHP voor voornamelijk webapplicaties. Je maakt hem enthousiast met ingewikkelde technische vraagstukken. Maatwerksoftware opdrachten zijn voor hem dan ook een uitdaging. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis, wat hij graag met anderen deelt. Samen met een team werken naar een geheel is wat het vak van programmeur zo leuk maakt voor Steffen.  

 

Dennis


 

Developer (medior)

Dennis is medior programmeur en gespecialiseerd in het maken van webapplicaties. Hij houdt zich bezig met datgene wat de gebruiker ziet, oftewel de front-end. Een ingewikkelde applicatie logisch en overzichtelijk maken voor de gebruiker, is waar Dennis handig in is. Daarnaast blijft hij graag up-to-date door het volgen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

 

Eric

 

WordPress Developer

Eric is een gedreven WordPress developer die je blij maakt met custom plugins.

 

Cristi

 

Developer (senior)

Cristi is een bijzonder ervaren PHP developer en blijft altijd kalm. Hij draait zijn hand niet om voor complexe technische vraagstukken en nieuwe technieken maken hem erg enthousiast.

Marius

Marius | Reinder.eu

 

Developer (senior) 

Marius is gedreven en kritisch. Deze houding zorgt ervoor dat zelfs de meest lastige uitdagingen leiden tot een fantastisch resultaat.

 

Florin

 

Back-end developer (senior) 

Florin is een gedreven senior PHP programmeur die graag complexe applicaties bouwt met behulp van het Laravel framework.

 

Jan Wytze


Developer (junior)

Jan Wytze is onze gedreven junior. Iets alleen of samen creëren en ontwikkelen voor een ander, is wat het vak van programmeur zo leuk maakt voor Jan Wytze.

 

Rick

 

 

Developer (junior)

Rick is junior programmeur. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van Android Applicaties bij Reinder.eu. Vanuit het niets een volledige applicatie voor iemand creëren, is wat het werken als programmeur zo leuk maakt voor Rick.

 

Laurens

Laurens

 

Developer (junior)

Laurens volgt de opleiding Applicatieontwikkelaar in Sneek en is junior developer bij ons zaterdagteam.

 

Niels van der schaaf

 

Developer (junior)

Niels van der Schaaf is een back-end developer.

 

Joos

 

Stagiair (front-end developer)

Joos is zich aan het ontwikkelen tot front-end developer en loopt tot maart 2018 stage bij Reinder.eu. 

 

Manny


Facilitair medewerkster

Programmeurs zijn over het algemeen mannen, en van dit soort mens is bekend dat schoonmaken en opruimen niet het sterkste punt is. Gelukkig hebben wij Manny die een paar keer per week zorgt voor een opgeruimd en schoon kantoor.

 

Kom jij ons leuke team versterken?

 

Ben jij de front-end, back-end of WordPress developer die wij zoeken?  

Wij hebben meerdere leuke vacatures open staan!

 

Incidenten registratie

In iedere organisatie worden fouten gemaakt en vinden incidenten plaats. Om hier inzicht in te krijgen en de kans op herhaling te voorkomen, is het van belang incidenten op de juiste manier te registreren. Bekijk de voordelen van ons incidenten registratiesysteem.

Incidenten registratie