Skip to the content

Software van ons: open, nuchter en sociaal

Reinder Stolte ontwikkelde zijn eerste applicatie voor het beheren van bedrijfsmiddelen in 1993. Hiermee heeft hij de basis gelegd voor Reinder.eu. Dankzij zijn duidelijke kijk op de ontwikkeling van software en zijn nuchtere aanpak, is Reinder.eu uitgegroeid tot een bedrijf waar alle disciplines voor de ontwikkeling van software en apps in huis is.

Kernwaarden

Reinder.eu ontwikkelt software op maat en standaard softwareproducten. Apps en webapplicaties behoren tot de specialismen. De veranderingen op het gebied van softwareontwikkeling gaan razend snel. Om hierop in te kunnen spelen is het van belang dat we onszelf steeds blijven verbeteren. Onze slogan is niet voor niets: Software houdt ons in ontwikkeling

Maar dat doen we niet zomaar. Als leidraad hanteren we een drietal kernwaarden: open, nuchter en sociaal. Deze kernwaarden komen terug in onze slogan, namelijk in het woord ONS. Wij streven er bij Reinder.eu naar om zowel intern als extern te handelen op een Open, Nuchtere en Sociale manier. 

Open

Open en eerlijk naar elkaar zijn, dat vinden wij belangrijk. Zowel intern als extern. Wij zijn transparant over onze producten, prijzen en mogelijkheden. Al in het offertetraject vertellen wij wat je van ons kunt verwachten. Dichtgespijkerde onderhoudscontracten zul je niet tegenkomen, want bij ons kun je op elk moment stoppen, zonder opzegtermijn en aanvullende voorwaarden.

Nuchter

Nuchter en ‘to the point’, daar houden we van. Onze ‘down to earth’ mentaliteit zorgt ervoor dat we met een open blik kijken en op een efficiënte en effectieve manier werken. Wij beloven alleen wat we waar kunnen maken.

Sociaal

Wij zijn betrokken en gemotiveerd  dat werkt aan inventieve softwareproducten. Dat doen we altijd met een duidelijk doel. Wij ontwikkelen software samen met de klant, want we vinden dat onze softwareoplossing moet bijdragen aan het resultaat van de klant. Daarnaast kijken we naar de omgeving, want iedereen is in onze ogen waardevol. Ons motto is niet voor niets: samen kom je verder. 

Wat maakt Reinder.eu efficiënt en effectief?

  • Eerst het doel helder krijgen, dan pas gaan ontwikkelen
  • Samenwerken
  • Bestaande software integreren
  • Inzet van proceskennis
  • Ervaring in veel branches

De beste softwareoplossing die past bij jouw bedrijf

Hoe kan software een bijdrage leveren aan het oplossen van jouw bedrijfsprobleem? Wij hebben ruime ervaring op het gebied van software op maat en functionele applicaties! Samen met jou komen we tot de beste oplossing die past bij je bedrijf. Ik zou zeggen: zie onze software als een investering met een duidelijk omschreven doel en ROI. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Hulp nodig bij website of boekhoudpakket

Veel ondernemers kiezen ervoor om zelf een website te maken of een boekhoudprogramma te installeren. Dit kan in veel gevallen dan ook prima. Mocht je in dat proces toch ergens vastlopen dan is onze supportafdeling graag bereid om je te ondersteunen, ook als je nog geen klant bent bij Reinder.eu. Lees meer...

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel