Skip to the content

Maatwerksoftware voor de prijs van standaard software

 

Met IQ-CUSTOMIZE zijn wij in staat om maatwerksoftware te ontwikkelen voor de prijs van standaard software.

IQ-CUSTOMIZE

Op zoek naar software die precies aansluit bij je bedrijfsprocessen en je wensen en eisen? Dan is maatwerksoftware de ideale oplossing. Maar daar hangt vaak wel een prijskaartje aan…

Wij hebben hier iets op bedacht: IQ-CUSTOMIZE. Met behulp van IQ-CUSTOMIZE kunnen wij hoogwaardige maatwerksoftware maken waarbij de ontwikkeltijd tot wel 60% lager is. De prijs van de software wordt hierdoor ook gunstiger. Dit maakt het laten bouwen van software op maat veel interessanter.

 

 

HOE WERKT HET?

IQ-CUSTOMIZE bevat een ontwikkelomgeving met diverse modules die samen gelden als basis voor onze maatwerksoftware. De modules zijn aan te passen aan jouw wensen en eisen. Moet de software bijvoorbeeld geschikt zijn voor mobiele apparaten of beschikbaar zijn voor medewerkers én klanten, dan kunnen we dat realiseren. Zo ‘customizen’ wij de software naar jouw wensen.

ONLINE TESTOMGEVING

Met de online testomgeving van IQ-CUSTOMIZE heb je vanaf de start van de bouw inzicht in de ontwikkeling van jouw maatwerksoftwareproduct. Is een bepaalde functionaliteit niet naar wens? We passen het voor je aan. Je kunt in de testomgeving niet alleen de voortgang van je product volgen, maar zelf ook de software inrichten met je eigen bestaande gegevens. Door deze manier van werken verloopt de oplevering van het softwareproduct veel sneller.

WAT BESPAAR JE ERMEE?

Met IQ-CUSTOMIZE kun je tot wel 700 uur aan ontwikkelkosten besparen. De prijs voor het laten maken van onze maatwerksoftware is daarmee vergelijkbaar met branchespecifieke standaardsoftwareoplossingen met als grote voordeel dat onze software op maat wordt gemaakt.

EN... ALTIJD UP-TO-DATE!

Wij updaten de modules constant naar de nieuwste versie, waardoor ook jouw softwareproduct up-to-date blijft. Een verandering binnen je organisatie? Onze software is na de oplevering steeds aan te passen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van IQ-CUSTOMIZE? Vraag vrijblijvend meer informatie via 0515-74 5009 of vul onderstaand formulier in.