Skip to the content

whacky framework centrale omgeving

In het Whacky Framework kunnen meerdere applicaties worden toegevoegd aan 1 dashboard. Per applicatie zal een eigen omgeving moeten worden aangemaakt. De gegevens van de omgevingen worden geplaatst in de folder van je centrale omgeving.

Eerste keer inloggen

Als je voor de eerste keer inlogt in de applicatie zal de wizard centrale omgeving worden gestart.

whacky framework central environment

Koppelen aan bestaande centrale omgeving

Als je de applicatie op een tweede werkstation installeert waarbij het werkstation onderdeel uitmaakt van een domein dan kan het zo zijn dat er al een centrale omgeving bestaat binnen je netwerk.

Als er al een centrale omgeving bestaat waar je toegang tot hebt dan selecteer je de optie [Ik wil koppelen met een bestaande “Centrale omgeving”]

whcky framework new or exist

Na het klikken op volgende selecteer je de folder van de bestaande centrale omgeving. Als de folder een bestaande centrale omgeving betreft zal de button [volgende] beschikbaar worden.

whacky framework select exists central environment

Na het selecteren klik je op volgende en vervolgens op voltooien.

Aanmaken nieuwe centrale omgeving

Als er nog geen centrale omgeving is aangemaakt OF je hebt geen toegang tot een eerder aangemaakte omgeving dan selecteer je de optie [Ik wil een nieuwe “Centrale omgeving” aanmaken] en klikt op [Volgende]

whacky framework new central environment

In de volgende pagina selecteer je de eerder aangemaakte folder bij [Locatie centrale omgeving]. Ook kies je een naam voor de centrale omgeving. Deze naam mag geen spaties of leestekens bevatten. Klik vervolgens op volgende en voltooi de actie.

Sluit de applicatie af en start vervolgens de applicatie opnieuw op.

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel