Skip to the content

FAQ Reinder.eu

Heb je een vraag zoek deze dan eerst op in de FAQ van Reinder.eu. Mocht je er echt niet uitkomen dan kan je natuurlijk ook contact opnemen.

Whacky query designer

De .Net Query designer is een hulpmiddel om een query samen te stellen die in verschillende modules van het Whacky Framework kan worden gebruikt of toe te passen is in je eigen form application.

Verwijderen fbclid facebook parameter uit je link IIS

Sinds enige tijd heeft Facebook een queryparameter “fbclid” toegevoegd aan de uitgaande links In deze FAQ de handleiding om deze parameter te verwijderen uit je link met IIS en htaccess

Verhoging lage btw tarief

Per 1 januari 2019 gaat het lage BTW tarief omhoog van 6 naar 9 procent. Dit heeft een aantal gevolgen voor gebruikers van Assets en Four Connect.

Whacky framework centrale omgeving

In het Whacky Framework kunnen meerdere applicaties worden toegevoegd aan 1 dashboard. Per applicatie zal een eigen omgeving moeten worden aangemaakt. De gegevens van de omgevingen worden geplaatst in de folder van je centrale omgeving.

Uitgebreid filteren

Hoe werkt het uitgebreide filter? In onze software is het mogelijk om complexe filters toe te passen en deze op te slaan voor later gebruik.

Bizar snel software ontwikkelen

Maatwerksoftware is nu bereikbaar voor iedereen.

Je bent op zoek naar software om je proces te optimaliseren en denk hierbij aan een op maat gemaakt software pakket? Misschien heb je wel software die sterk verouderd is en ben je terughoudend in de herontwikkeling omdat er zoveel primaire processen afhangen van je software? Voor dergelijke situaties is het Whacky FrameWork een oplossing waarmee we bizar snel software kunnen ontwikkelen.

Whacky Framework