Skip to the content

FAQ Reinder.eu

Heb je een vraag zoek deze dan eerst op in de FAQ van Reinder.eu. Mocht je er echt niet uitkomen dan kan je natuurlijk ook contact opnemen.

Whacky query designer

De .Net Query designer is een hulpmiddel om een query samen te stellen die in verschillende modules van het Whacky Framework kan worden gebruikt of toe te passen is in je eigen form application.

Verwijderen fbclid facebook parameter uit je link IIS

Sinds enige tijd heeft Facebook een queryparameter “fbclid” toegevoegd aan de uitgaande links In deze FAQ de handleiding om deze parameter te verwijderen uit je link met IIS en htaccess

Verhoging lage btw tarief

Per 1 januari 2019 gaat het lage BTW tarief omhoog van 6 naar 9 procent. Dit heeft een aantal gevolgen voor gebruikers van Assets en Four Connect.

Whacky framework centrale omgeving

In het Whacky Framework kunnen meerdere applicaties worden toegevoegd aan 1 dashboard. Per applicatie zal een eigen omgeving moeten worden aangemaakt. De gegevens van de omgevingen worden geplaatst in de folder van je centrale omgeving.

Uitgebreid filteren

Hoe werkt het uitgebreide filter? In onze software is het mogelijk om complexe filters toe te passen en deze op te slaan voor later gebruik.

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel