Skip to the content

De Rocket Sell app van Ben Roersma geeft je verkopen een boost

Reinder.eu | Rocket Sell Roersma

Breugel had een vooruitziende blik voor wat betreft de nieuwe app voor Ben Roersma. Ken je het schilderij met de 40 spreekwoorden van Breugel? Een van de spreekwoorden is “Hij laat de wereld om zijn duim draaien” hetgeen zoiets betekent als “Men doet alles wat hij wil”. Dit spreekwoord is het equivalent van de nieuwe app die we hebben ontwikkeld voor Ben Roersma uit Berltsum.

De case was eenvoudig en toch ook complex. Als schilder komt Ben regelmatig bij klanten om werk op te nemen voor een offerte. Dit is vaak een tijdrovende klus die de gemiddelde mkb-ondernemer in zijn/haar avonduren uit moet rekenen. Hoe mooi zou het dan zijn als je het werk direct in een app kan plaatsen, een calculatie kunt maken en ter plaatse de klant een prijsopgave kunt geven.

Je bent op dat moment bij de klant dus het beslismoment om wel of niet akkoord te gaan met de uitgebrachte offerte is dan nog te beïnvloeden en de klant kan direct vragen stellen over de offerte.

Tot slot mail je de offerte of getekende opdrachtbevestiging direct naar de klant, waardoor je in de avonduren als ondernemer bezig kunt zijn met bijvoorbeeld het roken van paling, en dat is wat Ben in zijn vrije tijd dan ook graag doet.

Ben Roersma is ondernemer en deelt graag zijn inzichten met andere ondernemers. De app heeft de naam Rocket Sell meegekregen en is te downloaden in de Google Play Store.

Functionaliteiten:

  • Offertes
  • Digitale handtekening
  • Materialenbeheer
  • Prijzen en nacalculatie

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess