Skip to the content

Reinder Stolte neemt internetbureau Occhio uit Amsterdam over

Reinder Stolte neemt internetbureau Occhio uit Amsterdam over

Full-service internetbureau Occhio, gevestigd in een historisch pand aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam, is overgenomen door ondernemer Reinder Stolte. Het bedrijf is een aantal weken geleden failliet verklaard en ontwikkelt en beheert websites voor het hogere segment. Occhio gaat verder als zelfstandige entiteit.

 

Reinder Stolte is onder meer eigenaar van Reinder.eu uit Sneek dat maatwerksoftware ontwikkelt. De overname past goed in de groeistrategie van de ondernemer. “Met de overname van Occhio hebben we naast softwareontwikkelaars ook internetstrategen en webdesigners in huis. We kunnen hierdoor een compleet pakket aan internetdiensten leveren. Beide bedrijven versterken elkaar op deze manier,” aldus Reinder Stolte.

Op dit moment zijn de gesprekken met oud-medewerkers in volle gang. Op korte termijn moeten er weer 20 werkplekken bemand zijn, waarmee het totale personeelsbestand meer dan 30 medewerkers betreft.

Reinder.eu

Tramstraat 33
8771RR  Nijland

E-mail: info@reinder.eu

Telefoon: +31 (0)6 290 34 627

KvK nr.: 670 82 130

 

Route

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess