Skip to the content

Reinder.eu verhuist naar een grotere locatie

Reinder.eu verhuist naar een grotere locatie

Het is precies 3 jaar geleden dat we het pand op de Zeilmakersstraat betrokken. “We” bestonden op dat moment uit 2 poppetjes, Robert en ikzelf. Een veel te grote locatie voor 2 personen maar op een enorm mooie plek waar we erg veel hebben genoten van bijzondere zonsondergangen.

In deze drie jaar zijn er enorme veranderingen geweest en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 11 mensen.

Deze groei is niet vanzelf gegaan en niet iedere beslissing heeft even goed uitgepakt, maar toch is het Wouter en mij gelukt om samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers en investeerders het bedrijf te laten groeien naar een bloeiend en mooi bedrijf waar dagelijks met heel veel passie mooie software wordt gemaakt.

De ruimte op de Zeilmakersstraat is te klein geworden. We hebben de mogelijkheid gekregen om op de benedenverdieping zelf extra kantoorruimte te creëren maar de kosten die daarmee gemoeid zijn vinden we te hoog en te zwaar drukken op de toch al hoge huurprijs van het pand. Ook het ontbreken van een airco is, met 11 mensen, in de zomer een crime, dus hebben we eind vorig jaar de huur opgezegd en zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.

Deze locatie hebben we gevonden op de koperslagersstraat in Sneek. Helaas een minder mooie locatie maar wel met voldoende ruimte om, voorlopig, door te groeien.

Vanaf maandag 18 juli zullen we dan ook niet langer te vinden zijn op de Zeilmakersstraat maar op de koperslagersstraat in Sneek.

Ik wil dan ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan onze groei en het vertrouwen dat we van iedereen hebben gekregen.


Ons nieuwe adres is:

Reinder.eu
Koperslagersstraat 49
8601WP  Sneek

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess