Skip to the content

Twinfield API model in C#

Twinfield API model in C#

Voor Heeres Abbega hebben we een connector gebouwd tussen Twinfield en de planning software. Mede door de snelle reactie van Twinfield support en de positieve ondersteuning op het gebied van rechten door van der Veen en Kromhout is de connector een mooi stukje werk geworden.

De connector bestaat uit twee delen en is in C# geschreven.

Het eerste deel behelst de daadwerkelijke verbinding met Twinfield en de modellen waarmee we middels een model structuur de data kunnen consumeren en weg kunnen schrijven. De API voor het lezen en schrijven van debiteuren, crediteuren, grootboekrekeningen en artikelen alsmede het wegschrijven van journaalposten zijn opgenomen in deze oplossing. We hebben de naamgeving van Twinfield gehanteerd in de modellen waardoor de beschrijving van API door Twinfield voldoende informatie geeft om de oplossing te begrijpen.

In de tweede oplossing roepen we de eerste oplossing aan om vervolgens te lezen en te schrijven van en naar de planning software.

We delen graag onze opgedane kennis

Op deze manier kunnen we de eerste oplossing ook inzetten bij andere partijen en stellen we dan ook de broncode graag ter beschikking voor ander soortige koppelingen of partijen die zelf een koppeling gaan bouwen.

Wil je ook profiteren van tijdwinst door het koppelen van je software met Twinfield dan maken we daar graag een passende offerte voor.

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess