Skip to the content

Asbestsanering software

Voor asbestsaneerders zijn stapels papierwerk noodzakelijk voor het opvolgen van procedures. Een dure en niet milieuvriendelijke manier, waardoor er bij van Gunst Asbestsanering uit Bolsward de wens ontstond om deze papierstroom te digitaliseren. Voor Reinder.eu een mooie opdracht en een geslaagd resultaat in de vorm van webapplicatie software.

Asbest saneren is een complexe klus, omdat het in de eerste plaats een gevaarlijk product is. Daarnaast moeten procedures nauwgezet opgevolgd worden. Voor een relatief simpele klus is het doorlopen van een stapel papierwerk vaak noodzakelijk. Denk daarbij aan het bijhouden van werkplannen en logboeken.

Van Gunst Asbestsanering kwam met de vraag of wij deze papierstroom zouden kunnen vervangen door een geautomatiseerde en elektronische documentenstroom. Dit bespaart tijd en geld doordat gegevens niet dubbel ingevoerd hoeven te worden. 

Asbestsanering software

Wij kwamen met het idee om een webapplicatie te maken, die het mogelijk maakt om gegevens digitaal in te vullen. Het voordeel van een webapplicatie is dat alle informatie op één plek te vinden is. De Asbestsanering software is zowel op de computer als op de tablet te gebruiken. De projectleider die op kantoor werkt, kan gegevens via de computer invoeren. Voor de medewerker op locatie is deze informatie vervolgens via de tablet zichtbaar.

Het gebruik van de Asbestsanering software is eenvoudig. Alle stappen die medewerkers op locatie moeten doorlopen staan overzichtelijk weergegeven. Vaststaande gegevens zijn al standaard in de applicatie verwerkt. Dit hoeven medewerkers op locatie niet bij elk project opnieuw in te voeren, wat tijd scheelt en de kans op fouten verkleint. 

De webapplicatie maakt het onder andere mogelijk om digitaal een handtekening te zetten, de afvoer van afval te registreren en een logboek bij te houden. Daarnaast is het mogelijk om een plattegrond te maken en in te vullen. Een extra toevoeging aan de software is de mogelijkheid om bestanden te uploaden. 

 

Asbest saneren met de nieuwe app

 

Gebruikte technieken

Voor het maken van de Asbestsanering software is gebruik gemaakt van onderstaande technieken. 

  • PHP
  • Laravel 5
  • Javascript
  • JQuery
  • Angularjs
  • MySql

 

Heb je ook interesse in asbestsaneringssoftware? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Adres conversie

Adressen splitsen en controleren.

We hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je adressen kunt splitsen of je Excel data kunt converteren voor allerlei doeleinden. Probeer het gratis uit!

Data conversie Excel

"Wie op zoek is naar een teamplayer, een man van zijn woord en een uitmuntende programmeur, dan kan ik Reinder zeker aanbevelen. Reinder bedankt en tot de volgende uitdaging."

Marijn Snoek - Fleetaccess