Skip to the content

ADR API bij gevaarlijke stoffen

Wees gerust: Stichting Aap zal niet ineens bij je op de stoep staan wanneer je kiest voor de integratie van de ADR API in je eigen software. Dus schaf hem gerust aan. Gratis. Bij Reinder.eu. Want wij bieden als enige in de wereld een complete JSON-gebaseerde REST API-service voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg zijn internationale afspraken gemaakt die zijn vastgelegd in de nationale wet vervoer gevaarlijke stoffen. Deze standaard noemen we in de volksmond de ADR. Lees verder.

Van ADR naar API
Reinder.eu biedt (als enige in de wereld!) een complete JSON-gebaseerde REST API-service die is ontwikkeld om het gevaarlijke stoffen stelsel te raadplegen en te analyseren. Met onze ADR (gevaarlijke stoffen) API kun je de tabel met gevaarlijke stoffen in je eigen applicatie opnemen. Zo heb je altijd de meest actuele ADR-tabel voor handen. In onze nieuwste versie vind je, naast de ADR tabel-codes, de bijbehorende beschrijving en de bijbehorende labels in tif-, eps- en gif-formaat. Super handig. En nog gratis ook!

Lees meer.....